Εταιρία

Image

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1962 από τον Ιωάννη Παυλάκη με έδρα την Θεσσαλονίκη με αντικείμενο διάφορες μεταλλικές κατασκευές.
Το 1964 εγκαθίσταται σε ιδιόκτητο κτίριο στην οδό Ιωάννη Κωλέττη 20 στην Θεσσαλονίκη. Από το 1970 αρχίζει να ασχολείται παράλληλα και με τις ανοξείδωτες κατασκευές και τις δεξαμενές για την οινοποιία, ποτοποιία, τυροκομία.
Το 1974 μπαίνει ενεργά στην επιχείρηση και ο Μιλτιάδης Ιωαν. Παυλάκης που παράλληλα σπουδάζει μηχανολόγος.
Το 2013 αναλαμβάνει ‘’δράση’’ η 3η Γενιά Παυλάκη με στόχο τη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση τόσο του εξοπλισμού όσο και των γνώσεών μας.


Η εταιρία μας με συνεχή ανοδική πορεία έχει καταφέρει να βρίσκεται δυναμικά στο χώρο των ανοξείδωτων δεξαμενών κατασκευάζοντας δεξαμενές για την οινοποιία, ποτοποιία, ελαιουργία, ζυθοποιία, σε διάφορες διαστάσεις. Δεξαμενές με ψυκτικούς μανδύες, οινοποιητές, σταθεροποιητές οίνου, μίξερ υγρών, βραστήρες ζύθου, δεξαμενές ζύμωσης μπύρας (κυλινδροκωνικά), έχοντας πείρα, ποιότητα, συνέπεια και service για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται πια και με εξαγωγές στην Ευρώπη (Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία κ.α.).
Από το 1999 έχουμε μεταφέρει την έδρα μας στην ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου συμπληρώνοντας την παραγωγή μας με σύγχρονα μηχανήματα, νέα τεχνολογία κατασκευής καθώς και με πιστοποίηση CE για όλες τις δεξαμενές και κατασκευές μας.

Image

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ I.K.E. ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ


Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα social media

Πληροφορίες

BI.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΥ, Τ.Κ. 570 22
Ο.Τ. 5Β ΟΔΟΣ 3 - Θεσσαλονίκη
2310 723.033
2310 723.034
info@inoxpavlakis.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.