Kompania | Kompania

Historiku

Kompania jonë u krijua më 1962 nga Ioannis Pavlakis me seli në Selanik me objekt konstruksione të ndryshme metalike.

Më 1964 u transferua në seli tjetër, pronë e kompanisë, në adresën Ioanni Koletti 20 në Selanik. Nga viti 1970 kompania zgjeron aktivitetin e saj tregtar dhe ekonomik dhe prodhon paralelisht konstruksione me metale inoks dhe cisterna të ndryshme për kantina verërash, pijesh dhe prodhime qumështi.

Në vitin 1974 në kompani futet në mënyrë aktive edhe Miltiadis Ioan. Pavlakis i cili paralelisht studion për inxhinieri.
Kompania jonë ka një ecuri rritëse, me ndërtimin e cisternave me çelik inoks për kantinat e prodhimit të verërave, të pijeve, të prodhimeve të ullirit, të qumështit në përmasa të ndryshme. Cisterna me këmishë ftohjeje, cisterna për fermentimin e verës, cisterna për stabilizimin e verës, cisterna të ftohjes paraprake dhe ruajtjes së qumështit, mikser lëngjesh, me përvojë të gjatë, korrektesë profesionale dhe service për shërbime sa më të mira ndaj klientëve tanë.

Nga viti 1999 kemi transferuar selinë tonë në Zonën Industriale të Sindos, duke plotësuar gamën e prodhimeve tona me makineri dhe pajisje moderne, me teknologji të re konstruksionesh si dhe CE  për cisterna të ftohjes paraprake dhe ruajtjes së lëngjeve sipas certifikimit ISO 9001:2008.

Copyright © 2011 MILTIADIS PAVLAKIS SHPK. – Konstruksione inoksi. All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.
Security & Privacy